Ho va dir el poeta:
Caminante, no hay camino/ Se hace camino al andar”
Cal obrir nous camins, cal cercar noves dreceres, cal no dir mai prou, quant del que es tracta és d’intentar consolidar els nostres ideals de Vida Creixent a la Diòcesi de Girona.
És el nostre compromís!
És per això que avui obrim una nova porta. O una nova finestre, tant se val!. Una nova pàgina de solidaritat,d’amistat,de conversa, que vol ser també com una eina nova amb l’objectiu d’escurçar distàncies entre tots els que formem part d’aquestmoviment cristià per a la gent gran.
No parlarem de res de nou. El que serà, -és- nou, és el mitjà però el missatge sempre serà el mateix: Crist i les seves paraules, que són el nostre camí i la nostra força, dintre de la nostra Església. Ho fem amb alegria, amb il·lusió, oberts també a les noves tècniques que ens permeten encertar una nova via oberta a totes les possibilitats.
Volem ser, això sí, un camí d’anada i de tornada, obert també als vostres suggeriments, els vostres comentaris, les vostres iniciatives. La unió és la nostra força!. Entre tots ho farem tot. Ens interessen les notícies de tots els grups. De les persones. Aquelles iniciatives que poden ser útils també als altres. És com una conversa entre amics. Encara més! Entre germans que s’estimen,perquè ens uneix una mateixa fe i els mateixos ideals:

AMISTAT, ESPIRITUALITAT, APOSTOLAT.

Aquests camí, aquesta nova via, neix amb decidida voluntat de seguir. No voldríem que fos flor d’un dia. Perquè sabem que som com una gran família, us presentem avui la nostra pàgina web.


St Pere (Catedral Girona) ----------------- St Simeó i Sta Anna (patrons)


Amb molta satisfacció em plau en nom de tots els consiliaris del moviment de Vida Creixent de la diòcesi de Girona donar-te la benvinguda a aquesta pàgina web.

Un grup ben considerable de seglars i mossens d’arreu del nostre bisbat estem des de  fa anys embarcats en un mateix trajecte, que no és altre que ajudar a la gent gran a valorar l’etapa en que es troben de la vida, descobrir-ne els seus tresors i sobretot que puguin ser feliços compartint els valors de l’Evangeli.

En el rerefons del nostre treball hi ha el desig que les paraules de l’exhortació apostòlica “A l’inici del nou mil·lenni” (1) no caiguin al buit en la gent gran d’avui: “Tira llac endins!“ Aquesta paraula ressona també avui per a nosaltres i ens invita a recordar amb gratitud el passat,a viure amb passió el present i a obrir-nos amb confiança al futur: “Jesucrist és el mateix, ahir, avui i per sempre”.

Potser a primer cop de vista et pot semblar una contradicció que les persones grans hagin de tallar les cordes de les amarres i fer-se de nou “llac endins”, però nosaltres creiem que als ulls de Déu totes les etapes de la vida són creatives i porten una punta d’aventura i que mai podem dir mentre bategui el cor que s’ha acabat la nostra missió en el món.

Estem contents que hagis fet cap a aquesta pàgina. Si ets del moviment, per estrènyer lligams; i si busques qui som i què fem, perquè se’t despertin les ganes d’afegir-te al nostre trajecte.

Mn. Ramon Oller i Hereu

 

Copyright 2007 - Vida Creixent - Bisbat det Girona - Tots els drets reservats